Lansare „Maktub Tarot”- Suada Agachi

👑ACCESUL în sală este GRATUIT

ORASE:
🧿Bucuresti – 8 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🧿Constanta – 10 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🧿Brasov – 12 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🧿Sibiu – 16 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🧿Iasi – 18 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🧿Cluj – 22 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🧿Oradea – 24 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🧿Timisoara – 26 august 2022
🔔orar 17:00-19:00

🎯LOCAȚIA: adresa se transmite celor care se înscriu prin sms

📲REZERVAREA locului se face individual prin apel sau sms la nr. de telefon 0730.35.33.55 cu textul:
Maktub Tarot/Orasul in care participati/Nume si prenume/Telefon/E-mail/

🎁Lansarea cărților de tarot „Maktub Tarot” va avea loc în săli de conferințe.

🎁Pachetul de cărți se poate achizitiona în cadrul lansării. Pachetul continte 78 de arcane + carticica cu interpretările arcanelor

🎁Prețul pachetului de cărți Maktub Tarot: 290 lei

🛋Locurile sunt limitate.

🎁În cadrul evenimentului de lansare se pot achiziționa la fața locului și alte cărți scrise de Suada Agachi și Eduard Agachi:
📚Tehnici de Citire a Chipului, autor Suada Agachi (RO și EN)
📚Manual de Numerologie – autor, Eduard Agachi (RO și EN)
📚Jurnal by Suada Agachi
📚Numerograma Personalizată – concepută la comandă pentru doritori
💎Pandative – Amuletă 5 Elemente – din aur alb și galben, 14K cu diamante
vizitati magazinul pe www.suada.ro sau www.secretulnumerelor.ro

🎤La finalul evenimentului, doamna Suada Agachi va răspunde la întrebările participanților și va participa la o sesiune de autografe.

🎤La scurt timp după finalizarea lansării cărților de tarot, doamna Suada Agachi va susține seminarul TAROT ȘI DESTIN între orele: 20:00 – 22:00. Participarea la seminar este contra cost, iar rezervarea locului se face telefonic la 0730.35.33.55.

📜Maktub Tarot – o călătorie inițiatică fără sfârșit care îi poartă pe cei care îndrăznesc să pătrundă misterele acestei cunoașteri tainice până la limita celor mai neașteptate orizonturi.

📜Fiecare carte de Tarot este numită Arcană. Semnificația termenului respectiv este de taină, secret sau mister.

📜Jocul de Tarot are o istorie îndelungată iar denumirea în sine de Tarot înseamnă Viață. Astfel, cele 78 de Arcane conțin în imaginile pictate pe ele sensul și tainele întregii Vieți. Ele reprezintă o înțelepciune aparte formată din elemente și simboluri universale, conțin personaje arhetipale și sunt astfel create încât să ofere îndrumarea necesară atât când sunt folosite individual cât și mai multe sau toate deodată.

📜Pe parcursul întregii sale vieți, Suada, autoarea acestor minunate cărți de Tarot, s-a simțit cel mai bine atunci când s-a aflat în preajma oamenilor și când s-a putut bucura de tot ceea ce este încărcat de vitalitate în jurul ei. A ajuns astfel să transforme căutarea în experiență și cunoașterea într-un stil de viață. Toate acestea au concurat ireversibil la ceea ce astăzi se numește Maktub Tarot.

📜Cele 78 de Arcane ale Maktub Tarot au luat naștere în imaginația impresionantă a autoarei Suada Agachi. Specialist în Tehnici de Citire a Chipului și interpretarea trăsăturilor faciale, Suada a conceput și a realizat unul dintre cele mai vibrante pachete de Tarot. Cele 78 de tablouri unicat au fost pictate conform indicațiilor autoarei, în ulei pe pânză, de către talentatul pictor român Răceanu Adrian Mihai.

📜Impresionanta operă reprezintă astăzi încununarea efortului de peste 7 ani de cercetare pe tărâmuri egiptene la care se adaugă numeroase alte studii ale simbolisticii și ale mesajelor ascunse în cărțile de Tarot.

📜Termenul Maktub provine din limba arabă și semnifică „așa este scris.” Alchimia completă a tuturor acestor elemente dă naștere unei filozofii autentice de o înțelepciune aparte, transformând cele 78 de Arcane ale Maktub Tarot în cea mai profundă și mai cuprinzătoare expresie: „Așa este scrisă Viața.”

📜Maktub Tarot este de departe cel mai util și cel mai complet instrument necesar pe calea cunoașterii de sine. Include în tainele sale arta numerologiei, secretele astronomiei și ale astrologiei, misterul curgerii energiei prin întreaga natură și îmbină la perfecțiune cele 4 elemente primordiale, o vastă paletă cromatică, cunoașterea fizionomică, gesturile și limbajul corporal, metafizica chineză, înțelepciunea arabă și o multitudine de alte simboluri de la cele străvechi la cele comune în zilele noastre.

📜Culorile vibrante, personajele aproape vii, simbolurile armonioase și mesajele grăitoare ale fiecărei Arcane te fac să pătrunzi instant într-o lume în care ai la îndemână toate răspunsurile și cele mai utile sfaturi și îndrumări.

Leave a Comment

Send me a message

Privacy Policy       Terms and conditions

Copyright © 2022 Suada Agachi

Created by GDCloud.io

error: Content is protected !!